Източник: Lamqta.comОвен  Имате цял един ден, в който изцяло може

...
Източник: Lamqta.comОвен  Имате цял един ден, в който изцяло може
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Благоприятен ден за две от зодиите. Проблеми за трета

Източник: Lamqta.com

Овен 
Имате цялостен един ден, в който напълно може да се посветите на своето обичано занятие - другарство с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е дори да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на подобен буен и разговорлив знак понякога се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха желали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето предпочитание - помислете за това като за късмет да си отдъхнете.  

 
Телец
Събитията през днешния ден ще се подреждат не изключително удачно, само че и съществени проблеми няма да има. Продължавайте със започнатото, и не бързайте да се захващате с нови действия. Помислете и сами ще се убедите, че в създалата се обстановка това е най-правилната тактичност. Старайте се да избягвате разногласия с шефовете: внезапните думи, казани в изблик на яд, дълго време няма да Ви бъдат простени. Възможни са дарове и сполучливи покупки, а не са изключени и приятни сърпрайзи, готови от околните. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътешестване това не е най-подходящия ден, тъй като доста време ще бъде похабено.

Близнаци
Неудачно време за сформиране и сключване на значими документи, както и за сключване на съглашения. Негативните усеща и съмнения към Вашия сътрудник, както и битката за превъзходство и състезание в професионалната сфера, може да доведат до мъчно разрешими проблеми. 

Рак
Благоприятен ден за оправяне на връзките с членовете на фамилията и представителите на противоположния пол. Може да очаквате напредък в професионалната си работа, както и в тази, която е обвързвана с общи пари. По опция се старайте, да не прекалявате с алкохола. 

Лъв
Ако съществува човек, който нормално е задоволително убеден в това, какво желае, и по кое време и по какъв начин би трябвало да го направи, това сте Вие. Само че в сегашния миг просто се разкъсвате сред това, дали да се държите добре (да се подготвите за утрешния ден и да легнете да се наспите), или да се държите не напълно добре, което значи, да останете на крайник дотогава, до когато въобще е допустимо, и да забравите за всичко, с изключение на за сегашната вечер. Окончателното решение, несъмнено, остава на Вашата съвест, само че при съществуването на нужния двуног придружител, забавен филм и примамлива голяма купа с пуканки, нама да изпитате особени съмнения.

Дева
Очакват Ви неприятни промени в персоналния живот. Повече не би трябвало да затваряте очи за събития и обстоятелства, които досега сте предпочитали да не забелязвате. Сега е време да вземете решение. Освен това тъкмо през днешния ден може да си поставите нова цел и да започнете да се стремите към реализирането, а триумфът няма да закъснее. Жизненият Ви тонус е висок и не може да се оплачете от дефицит на сила.Днес може да приключите с доста стартирани преди неща. 

Везни
Най-добре действате тогава, когато виждате цел пред себе си. В това има смисъл: по какъв начин може да се придвижвате напред, без да виждате, къде тъкмо сте се запътили? Така че сутринта е най- добре да определите задачата, която ще Ви бъде пътеводна звезда, и да се стремите към нейното реализиране. По време на този развой деликатно записвайте всичко, което се случва. Илюзиите няма да Ви доведат до на никое място, само че в случай че следвате някакъв проект, ще постигнете доста по-добри резултати, в сравнение с сте очаквали.

Скорпион
Днес ще Ви се стори, че Вашият обичан човек освен че не Ви схваща, само че и не желае да Ви разбере, даже и да се пробва да сътвори противоположното усещане. Впрочем, не би трябвало да вярвате на това, което е на повърхността! Спомнете си за айсберга и за това, че от него се вижда единствено една десета част....

Стрелец
Днешният ден е подобаващ за другарство с децата, а и за интелектуални игри и мероприятия. Ще имате опция и да прекарате прелестно времето си отвън дома. Използвайте вечерта за развлечения, които биха могли да отдъхнете от напрегнатата работа. В персоналните връзки е пристигнало време за персонални диалози и разискване на проблемите.

Козирог
Вашите планове и стремежи през днешния ден ще бъдат мъчно разбираеми за Вашия обичан човек, даже и той да постави най-много старания. Затова ще се наложи да му обяснявате всичко, да тълкувате и разказвате, и то освен по един път! Бъдете по-търпеливи.... към минусите му....

Водолей
Крайно време би трябвало да се вгледате в някои остарели и ненужни навици, които към момента имате. И какво възнамерявате да вършиме? И за какво вършиме всичко това? Защо не се опитате да извършите? Не се осъждайте, тъй като не можете да се преродите за една нощ. Привичките се трансформират с времето, а и доста постоянно ни подаряват с чувство за излъган комфорт. Но това не е съображение, да не се пробвате да се измененията...

Риби
Безпокойството няма да Ви донесе напълно никаква изгода, и по тази причина неотложно би трябвало да спрете. Губите душевни сили за занятие, което по никакъв метод няма да промени обстановката към по-добро, само че ще ограничи опцията Ви съответно да реагирате във връзка с обекта на паника. Ако става въпрос за работа, обич, семейство, Вашето здраве или различен значим аспект в живота Ви, направете си услуга и самоуверено погледнете казуса в лицето. Колкото по-рано го извършите, толкоз по-скоро ще успехите този Дракон, и ще се почувствате по-добре. Бъдете градивни!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР